Dj Nuff přiletí oslavit narozeniny - bude hrát v Havířově

Dj Nuff
Dj Nuff
Úterý, 13. 2. 2018, 14:13 -

HAVÍŘOV – Taneční muzika se stálé více dostává do českých klubů. Dnes si už pod slovem techno music lidé nevybavují tvrdou hudbu z devadesátých let, která tehdy dominovala. Techno se vyvíjí a má milióny fanoušků, kterých bude přibývat. Techno není pojem, který by měl neznalé děsit, dostalo moderní kabát a vyrazilo do klubového popředí. V moderní taneční muzice se podle časopisu Forbes točí miliardy korun a trh má tendenci růst. Podle International Music Summit se bude klubové muzice dařit i nadále získávat nové fanoušky a vázat na sebe pozornost. Za Českou republiku máme v tomto hudebním stylu ve světě zástupce, který oslaví 16. února své 35.  narozeniny v havířovském klubu Stolárna v pátek 16. února. Řeč je o jméně Dj Nuff.

Už více než šest let působí Dj Nuff na ostrově Ibiza se svou muzikou a hrává v nejvyhlášenějších klubech světa, které jsou, kde jinde než na Ibize. Hrál v Café del Mar, Space, Privilege a v dalších zvučných místech. Pořádá akci Allergen. Měl rádiový pořad vedle jmen jako Carl Cox nebo klubu Pacha. Teď pracuje na tvorbě muziky a míří opravdu vysoko. Před třemi lety se odstěhoval se svou přítelkyní na španělský ostrov na trvalo, kde společně podnikají a studují informace pro vývoj a výrobu konopných produktů.

Dj Nuff minulý rok podepsal smlouvu s prestižním anglickým managementem Pete Gooding agency, který zastupuje světová jména jako Steve Lawler. Pokud půjde touto cestou, mají se fanoušky v Česku na co těšit. Už nyní si můžete ve všech obchodních pointech na Ibize koupit CD, kde najdete našeho českého techno dýdžeje společně s Dj Lekno.

Klub Stolárna je pro něj srdcová záležitost a vybírá si ho pro své narozeniny, protože miluje město Havířov, kde se narodil a vzpomínky na místa, kde začínal. Podle něj si Stolárna více než 20 let zachovává jeho čest. „Rád se tam vracím a nemohu zapomenout, když mě nechali kdysi pořádat své první taneční večírky právě v tomto klubu. Musím to Stolárně vrátit a ukázat, že je to opravdu místo, které nespí. Je důležité se vracet na místa, kde jste si museli vše sami zapojovat, ladit světla a nikdo vás neznal. Dnes mám vše připraveno a je to fajn pocit, ale je to jiné. Kouzlo začátku můžete prožívat jen tam, kde jste je počali,“ dodává Dj Nuff.

V pátek 16. února od 21.00 hodin se můžete těšit na světovou hudbu a narozeniny havířovského DJ Nuffa a abychom prozradili něco více z programu, tak se těšte na další účinkující: Dj Streed (Helax radio), 4ROW (Allergen) anebo Bravas (Allergen).

Více o akci: https://www.facebook.com/events/395987300827302/

Vstupné je 100 CZK

Adresa:

Club Stolárna (vedle nemocnice)

Lašská 19, Havířov

Dj Nuff
Dj Nuff
Dj Nuff
Dj Nuff
Dj Nuff
Dj Nuff
 

« zpět do rubriky