Beerfest Ostrava přilákal na 4,5 tisíce návštěvníků. Areál se opět otevírá dnes v poledne

Sobota, 18. 6. 2016, 10:50 - OSTRAVA - Na první den Beerfestu Ostrava v Dolních Vítkovicích dorazilo okolo 4,5 tisíce návštěvníků. Program gradoval v podvečerních a večerních hodinách, kdy na hudební scéně vystoupily kapely Wohnout, Divokej Bill a Čechomor. Program prvního večera pak uzavřel dýdžej John Culter, po kterém následovala taneční party pod širým nebem House Madness.

„Počasí nám nemohlo vyjít lépe a po všech stránkách se první den Beerfestu vydařil. U pivních stánků bylo neustále plno a pivo teklo proudem, takže spokojené mohou být i zastoupené pivovary,“ uvedla za pořadatele Gabriela Kuncová.

Areál Dolních Vítkovic se pro návštěvníky Beerfestu opět otevře dnes ve 12 hodin, první koncert začíná o hodinu později. Mezi hlavní taháky sobotního večera patří Mňága a Žďorp a Olympic. O půl noci se návštěvníci mohou těšit na koncert Dary Rolins, kterou následně vystřídá oblíbený slovenský raper Kali. Sobotní program pak uzavře úspěšný slovenský dýdžej a producent Robert Burian.

Vstupenky budou k zakoupení na místě za 240 korun. Cena pro děti do 18 let je 100 korun, děti do 140 cm mají vstup zdarma. Držitelé průkazu ZTP a ZTP/P zaplatí 30 korun.



redakce Ostrava Online

 

« zpět do rubriky