Zóna sametOVA na Colours of Ostrava

Stanek sametOVA Colours Ostrava
Stanek sametOVA Colours Ostrava
Pátek, 19. 7. 2019, 13:43 - Možnost odpočinku, osvěžení, ale také spoustu zábavy a poučení přináší na letošním již 18. ročníku festivalu zóna města Ostravy, 

Možnost odpočinku, osvěžení, ale také spoustu zábavy a poučení přináší na letošním již 18. ročníku festivalu zóna města Ostravy, která je letos tematicky zaměřena na 30. výročí sametové revoluce. Nabízí příjemné posezení pod slunečníky s výhledem na hlavní festivalovou scénu a s možností osvěžit se u fontánky s pitnou vodou.

Součástí zóny je stánek, kde si prověříte vaše znalosti z historie města například při interaktivní hře, která spočívá v hledání známých objektů v magnetické letecké mapě. Děti se zabaví přiskládání velkých dřevěných kostek či puzzle s fotkami ostravských dominant.

V maskérně sametOVA díky zručným vizážistkám získají zájemci správný festivalový lookv ostravských barvách a poté se společně s přáteli mohou vyfotit ve fotokoutku s pozadím, které je přenese do revoluční nálady na ostravském Masarykově náměstí v roce 1989.

Ve stánku fajnOVY budou k dispozici informace, jak se zapojit do letošní výzvy na zkrášlení a úpravu veřejného prostoru v Ostravě a získat peníze na svůj projekt. Tým fajnOVA také představí již zrealizované projekty. Praktické a podrobné informace nabídne stanoviště Ostravského informačního servisu. 

Z návštěvy zóny sametOVA se dají odnést nejen hezké zážitky, ale také dárky, které potěší.

« zpět do rubriky