Vyberte si dovolenou na výstavě Dovolená a Region, Lázeňství

Výstava Dovolená a Region, Lázeňství
Výstava Dovolená a Region, Lázeňství
Čtvrtek, 22. 2. 2018, 15:52 - Přemýšlíte kam na dovolenou nebo byste si chtěli udělat jen pěkný víkend? Rádi byste letěli na zimu do teplých krajin?  Láká Vás dobrodružství a adrenalin? Nebo máte starosti, kam s dětmi na prázdniny? Přijďte si vybrat dovolenou, výlet nebo lázeňský pobyt na výstavě Dovolená a Region, Lázeňství, která se koná 2. - 4. března 2018 na Výstavišti Černá louka v Ostravě.

Dovolená a Region, Lázeňství je tradiční a největší výstavou cestovního ruchu v Moravskoslezském kraji. Jejím cílem je návštěvníkům nabídnout co nejširší spektrum odpočinkových, ale i aktivních tipů pro strávení volného času a dovolené. Nabídnout pobytové a poznávací zájezdy do zahraničí i tuzemska, které přinesou známé a ověřené cestovní kanceláře a agentury. Výstava podporuje český a zahraniční cestovní ruch. Turistické cíle Česka, Slovenska nebo Polska. Veletrh vždy přináší atraktivní ceny zájezdů nebo zvýhodněné pobytové balíčky.

Horkou novinkou tohoto ročníku je větší účast polských vystavovatelů. Mezi které patří Opolská regionální turistická organizace, která chce české návštěvníky seznámit s jeho přednostmi a bohatstvím tohoto regionu nebo Slezská turistická organizace z Katowic představující regionální a místní turistické cíle. Turistická informační centra České republiky (A.T.I.C. ČR) samozřejmě nemohou na výstavě chybět! Bude se zde prezentovat Olomouc, Mikulčice, Kroměříž, Náchod, Vítkov, Frýdek-Místek, Hranice, Chotěboř anebo město Abertamy, které leží skoro až na konci České republiky.  Využijte této příležitosti a poznejte ty nejkrásnější místa z nejrůznějších koutů Česka. Setkáte se zde se zástupci informačních center, kteří Vám rádi poskytnout veškeré potřebné informace k naplánování výletu nebo dovolené.     

Souběžně bude probíhat 8. Ostravský knižní veletrh a od soboty svatební výstava Svatba. Všechny výstavy za jedno vstupné!

Záštitu nad veletrhem Dovolená a Region, Lázeňství převzal náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje pan Jan Krkoška.

Otevírací doba:
2. - 3. 3.                 10:00 - 18:00 hod.
4. 3.                        10:00 - 16:00 hod.

 
Cena vstupného:

Dospělí                                      80,- Kč
Děti, studenti, důchodci, ZTP     50,- Kč

Hromadný vstup (pro školy)      20,- Kč

Platí VIP karta 2018              


« zpět do rubriky