Vladimir 518 pořádá tajný koncert. Chceš se ho zúčastnit?

Pondělí, 21. 8. 2017, 12:34 - Být mezi stovkou šťastlivců, kteří se dostanou na tajný koncert Vladimira 518, můžeš být pořád i ty. Soutěž o vstupenky běží do 31. srpna

Příběhy míst, která ovlivnila život i kariéru ikony českého hip hopu, jsou klíčem k tajnému koncertu. Dveře se totiž otevřou 100 lidem, kteří se na stránce redbull.cz/518 zacheckují na co nejvíce místech spojených s Vladimirem 518, která jsou rozeseta v Praze, Plzni, Brně nebo Ostravě. Soutěž tě zavede do zajímavých prostor, hudebních klubů a studií, kin i třeba na výstavu fotografií. A třeba ta místa dýchnou i na tebe.

Koncert se uskuteční 8. září v prostorech, jejichž souřadnice se dozví jen výherci soutěže. Pokud se mezi ně dostaneš, zažiješ jedinečnou privátní párty, na níž proběhne Vladimirův koncert, budeš pohoštěn drinky i občerstvením a naskytne se ti šance potkat se s dalšími výraznými lidmi české hip hopové scény. Vždy jsi chtěl být v srdci scény? Teď budeš mít šanci. Zblízka.

Vladimir 518 je současný popkulturní guru s obrovským přesahem. Jeho domovem je rap, PSH, BiggBoss. Jeho druhým domovem je komiks, ilustrace, knihy, instalace. Žije v Praze a zároveň všude. Nikdy se nezastaví. Kromě domovských PSH vydává i sólová alba a jeho třetí deska Ultra! Ultra! vyšla v květnu 2017. Leitmotivem desky je slogan “žádný ambice, souboj, žárlivost, jen radost”, který reprezentuje fakt, že album bylo složené, napsané a natočené bez sebemenšího kompromisu, s pocitem absolutní tvůrčí svobody, což je jeho základní energie. To je Vladimir 518.

redakce Ostrava Online

« zpět do rubriky