V sobotu zemřel muzikant Ivo Pavlík

Neděle, 13. 8. 2017, 12:34 - V sobotu zemřel v nemocnici Ivo Pavlík (†84), manžel zpěvačky Heidi Janků a první manžel nedávno zesnulé zpěvačky Věry Špinarové.

S hlubokým zármutkem a nesmírnou bolestí v srdci vám musím oznámit, že mě navždy opustil nejlepší muž mého života,Ivo Pavlík. Svůj boj o život bohužel prohrál. Jeho nemocné srdíčko přestalo bít včera 12.8.2017. Pokud jste ho znali a měli jste ho rádi, věnujte mu, prosím, tichou vzpomínku. Děkuji. Heidi,“ napsala na svém FB profilu zpěvačka Heidi Janků.

Málo se ví, že Ivo Pavlík byl třikrát ženatý. Svou první ženu si vyhlédl na střední škole, kde učil. S dlouhononou blondýnou Zdenou měl dceru Yvonnu, manželství ale nevydrželo, protože prý neměla muziku v lásce. Druhou ženou byla vycházející hvězda pop music Věra Špinarová, měl s ní syna Adama, který později hrál v doprovodné kapele své mámy. Manželství se rozpadlo poté, co se Ivo zamiloval do mladé Heidi Janků. Manželství bylo bezdětné a vydrželo až do jeho smrti.

Také se málo ví, že Pavlík byl celkem úspěšný muzikant a skladatel. Jednu dobu žil kvůli práci v Monaku. Poslední léta strávil v Praze.

redakce Ostrava Online

« zpět do rubriky