V Ostravě zazní již tento pátek rytmy pravé Ibizy

Pondělí, 9. 10. 2017, 14:48 -

Klub Fabric se 13. října od 21 hodin promění v opravdový Ibiza mejdan s nádechem Baleares Sound. Pod názvem Allergen čeká všechny milovníky elektronické a techno hudby party, na které se budou moci pobavit za poslechu interpretů jako je DJ Nuff, Mayda, 4ROW nebo BRAVAS.

Po úspěšné party, která se v Ostravě uskutečnila v lednu u příležitosti narozenin DJ Nuffa, se do Ostravy na další Allergen vrací beaty až z Ibizy. „Dlouho jsme uvažovali, koho pozvat a line-up už máme jasný. Kromě dalších DJs jsme vsadili na poměrně nové jméno na české scéně, a tím je DJ Mayda, o které se v poslední době hodně mluví,“ říká Jiří Stabla alias DJ Nuff, jeden z pořadatelů akce.

Markéta Šimková, alias DJ Mayda, se proslavila díky soutěži DJ No. 1 televize Óčko, kterou vyhrála a mohla si tak zahrát v klubu Café Del Mar na Ibize. Na Ibize Mayda zahájila svoji kariéru a nasála atmosféru, kterou přenese 13. října také do ostravského Fabricu.

Na ostravském Allergenu rozproudí klub také DJ Nuff, vlastním jménem Jiří Stabla pocházející z Havířova. Na svém kontě má hraní v legendárních klubech jako je Space Ibiza, Bora Bora, Privilege, Eden, Es Paradis, Café Mambo a další. V letošním roce si na svůj seznam přidal také legendární Café Del Mar. Jeho hudbu neovlivňují jen lidé, kteří jej obklopují. DJ Nuff žije pravděpodobně jiným životním stylem než jiné postavy elektronické hudby v Česku. Je vegan a milovník technologických novinek, ale zároveň se pohybuje ve světě obchodu, vlastní firmu na výrobu prostředků z konopí, věnuje se MMA a jeho velkým životním tématem je legalizace konopí. Jiří Stabla společně se svou přítelkyní Hanou Pristášovou stále vyvíjejí veganské produkty. Nyní dělají šampón, různé formy pleťového mléka nebo zkouší vymyslet cbd spray, který by mohl v budoucnu doplnit olejovou formu. Ta je dnes ve svět využívána nejčastěji.

Těšit se návštěvníci mohou také na DJe 4ROW, jehož jméno je již v Moravskoslezském kraji proslaveno a spjato právě s Allergenem. Hraje převážně deep techno a na akci bude připraven s Ibiza soundem ovlivněným Ibiza Global radiem. 4ROW si libuje v soundu Macea Plexe nebo Ten Wallse.

Tvrdým soundem je typický DJ BRAVAS, který obvykle akci ukončuje a ani nyní tomu nebude jinak. „Umístění až nakonec je záměrné, BRAVAS má mohutný bass, který zvládají spíše ti otužilejší, kteří ještě nakonci párty nemají dost,“ usmívá se Jiří Stabla.

V den akce od 19:00 bude možné si poslechnout rozhovor s DJ Nuffem a DJ Maydou na rádiu Hellax.

Speciální taxi do klubu Fabric lze objednat na telefonním čísle: +420 731 808 580.

Více na: www.fabric.cz, nebo na FB události http://bit.ly/2j9cqso.

Více o DJ Nuff na http://bit.ly/DJnuff

redakce Ostrava Online

« zpět do rubriky