Svatební veletrh SVATBA v Ostravě

Svatební veletrh
Svatební veletrh
Čtvrtek, 22. 2. 2018, 15:17 - Zajímá Vás, jaké svatební šaty jsou právě IN? Které snubní prstýnky jsou pro Vás ty pravé? Pokud ano, přijďte na jubilejní 10. ročník svatebního veletrhu SVATBA, který proběhne na Výstavišti Černá louka v Ostravě v termínu 3. – 4. března 2018. Představíme Vám nové trendy ve svatební módě, snubních prstenech, vázání svatebních kytic, dortících, fotografování a mnoho dalšího. Pomůžeme Vám s výběrem místa pro den „D“ a nabídneme organizaci a zajištění svatby na klíč. Inspiraci můžete najít také během doprovodného programu, který bude probíhat non-stop na hlavním podiu svatebního veletrhu SVATBA.

Budoucí novomanželé mohou využít výstavních slev a zakoupit si svatební šaty, oblek, snubní prstýnky nebo  zajistit hostinu či  místo pro svůj obřad, objednat svatební dort, svatební menu …prostě vše, ať je jejich den „D“ ten nejkrásnější. Na svatebním veletrhu Svatba se představí více než 60 vystavovatelů z České republiky, Slovenska a Polska a navštíví jej přes 10 000 návštěvníků. Pro návštěvníky máme připraveny oblíbené přehlídky svatební a společenské módy, luxusního svatebního prádla, účesové show, autorské přehlídky společenských a svatebních šatů, etiketu pro muže i svatební floristiku. Po oba dny veletrhu bude probíhat losování o hodnotné ceny jako např. zapůjčení svatebních šatů dle vlastního výběru, dárkový poukaz na svatební kytici nebo dort., luxusní manžetové knoflíčky, sváteční kravatu, společenské šaty, které do soutěží věnují partneři veletrhu a vystavovatelé.

Milovníky výborné kávy a dortíků zveme do OLLIES kavárny, kde můžete v pohodovém prostředí nasát atmosféru veletrhu a probrat načerpané novinky. Můžete nově ochutnat také raw cukroví a dorty od firmy SWEET SECRET OF RAW. Pro každého návštěvníka máme připravený zdarma výstavní bulletin s inspirací a kontakty na všechny zúčastněné firmy.

Souběžně bude probíhat výstava cestovního ruchu Dovolená a Region, Lázeňství a 8. Ostravský knižní veletrh. Všechny výstavy za jedno vstupné!

Otevírací doba:
3. 3.                        10:00 - 18:00 hod.
4. 3.                        10:00 - 16:00 hod.

Cena vstupného:

Dospělí                                      80,- Kč
Děti, studenti, důchodci, ZTP     50,- Kč

Hromadný vstup (pro školy)      20,- Kč

Platí VIP karta 2018

« zpět do rubriky