Rockový sbor Hladnov Rock Choir z Ostravy pořádá Vánoční rockový koncert

Úterý, 12. 12. 2017, 7:38 -

Rockový sbor Hladnov Rock Choir z Ostravy pořádá ve středu 20. prosince Vánoční rockový koncert. Ten začíná v 18 hodin v Klubu Alfa na ulici Veleslavínova v centru Ostravy. Koncert je pro všechny, kteří se chtějí naladit na vánoční notu i pro pravé milovníky rockové muziky.  Posluchači se mohou těšit na hity kapel Queen, The Who nebo třeba U2. Zazní i rockově upravené koledy pro náročné posluchače. Hladnov Rock Choir doprovodí kapela, která je součástí sboru a smyčcový kvartet Laetitia.

Pro skvělou atmosféru bude na místě k dostání vánoční svařené víno.

Vstupenky budou ke koupi na místě i v předprodeji v kavárně Ostravanka Coffee Shop na ulici Milíčova 2 v centru Ostravy. Cena vstupenky je 100 korun.

Hladnov Rock Choir je alternativní rockový sbor složený z mladých nadšenců. Vystupuje od roku 2014 pod taktovkou Miroslava Hlavačky, který aranžuje většinu písní. Rockové písně, kterým se sbor věnuje, jsou upraveny pro pět hlasů, rockovou kapelu a smyčcový kvartet.

Jen za letošní rok sbor nahrál píseň a natočil videoklip hitu kapely Queen - Bohemian Rhapsody, spolupracoval s Českou televizí na tvorbě písní pro nový televizní pořad, uspořádal koncert Sbory rockově i jinak, na který byly přizvány další dva sbory, a zaplnil tak Evangelický Kristův kostel v Ostravě. Na závěr minulé sezóny vystoupil na největší stage Festivalu v ulicích.

redakce Ostrava Online

« zpět do rubriky