Klub Stoun otvírá svou letní scénu v zahradě Národního domu. Těšit se můžete na Na stojáka

Středa, 4. 5. 2016, 8:05 -

Jak již bývá tradicí frýdecko-místecký hudební klub Stoun přes léto nezahálí se svou činností a dává možnost svým návštěvníkům zavítat na letní scénu klubu a to do zahrady Národního domu ve Frýdku-Místku. „Je za námi opět další rok a s ním přichází opět letní čas plný teplých večerů a k ním neodmyslitelně patří ty nejlepší letní akce! Otevření letní scény proběhne v pátek 13. května a to s tradičními letními Hity a vstupné zdarma!“ zve na velkolepé otevření letní scény hudebního klubu Stoun Kamil Rudolf. „Sobota 14. května bude patřit moderní, taneční, elektronické hudbě a na neděli 15. května jsme si pro vás připravili jednu specialitku, open air stand up comedy – Na stojáka.“ dodává k slavnostnímu zahájení letní scény Stounu Rudolf. 

Co nabízí Letní scéna: bohaté občerstvení – 2 bary, grilované speciality, cocktail bar, kvalitní zvuk a světla, laser show, stolní fotbálky a zastřešený prostor pro 400 návštěvníků. Program bude nabízet pravidelná čtvrteční letní kina s promítáním kultovních snímků. Vše začíná 19. Května filmem Pařba na třetí, páteční večery budou vyhrazeny Letním Hitům 18 plus, soboty pak koncertům kapel, minifestivalům, tanečním a dalším žánrovým akcím.

Jak již bylo zmíněno, tak páteční otevření 13. Května bude ve znamení Letních hitů 18 plus a v sobotní večer 14.5. proběhne EDM Night, kdy zazní ty nejlepší taneční hity současnosti – na obě akce je vstup zdarma! V neděli 15. 5. se bude prolínat letní scénou smích, protože budete moci navštívit stand up comedy Na stojáka. Vystoupí: Karel Hynek, Lukáš Pavlásek, Daniel Čech, Arnošt Frauenberg. Celá akce startuje v 19 hodin.   

Vstupenky na Na stojáka v ceně 220 korun jsou k dostání v předprodeji v Beskydském informačním centru na Zámeckém náměstí ve Frýdku, na Náměstí Svobody v Místku. Dále se vstupenky prodávají v klubar Pavlač a ve Stounu ve dnech, které jsou uvedeny v programu a to vždy od 18 hodin. Online předprodej na eventim.cz více informací o akci a kompletní program letní scény Stounu na stoun.cz

redakce Ostrava Online

 

 

« zpět do rubriky