J.A.R. zahraje v rámci turné ve Frýdku – Místku

Pondělí, 23. 10. 2017, 13:04 -

JAR vyráží na velkolepé turné v rámci vydání svého nového alba Eskalace dobra. „Přijďte se s JARem pořádně rozjařit právě na tohle podzimní turné do frýdecko-místeckého klubu Stoun 10. listopadu, kde si člověk teprve uvědomí, že se má na co těšit,“ komentuje celou událost Kamil Rudolf majitel klubu Stoun a pokračuje, „a to nejlepší na závěr – uslyšíte spoustu nový písní z nového alba, na které jsme se všichni tak dlouho těšili.“

J.A.R. (Jednotka Akademického Rapu nebo také Jaromír a Radomír) je přední česká funkově-rockově-rapová skupina. Skupina J.A.R. byla založena symbolicky 17. listopadu 1989. Základní sestavu tvořil v té době autor hudby Roman Holý a duo „akademických“ rapperů Oto Klempíř a Michael Viktořík. K osobnostem této kapely se přidal i další přední český zpěvák Dan Bárta. Kapela má do dnešní doby na svém kontě již sedm řadových alb. V tomto roce chystá kapela vydat své osmé album, tak uvidíme, co na nás chystají.  

Hudební klub Stoun otevře své dveře v pátek 10. listopadu v 19 hodin. Začátek koncertu je naplánovaný na 21 hodinu.

Vstupenky na koncert skupiny J.A.R. v ceně 300 korun jsou k dostání v předprodeji v Beskydském informačním centru na Zámeckém náměstí ve Frýdku a na Náměstí Svobody v Místku. Dále se vstupenky prodávají v baru Pavlač (na ulici Farní 16 ve Frýdku), klub Stoun a online na ticketstream.cz.

redakce Ostrava Online

 

« zpět do rubriky