Forum Nová Karolina se stane bojištěm pro kapely i sólové hudebníky

Čtvrtek, 3. 8. 2017, 3:28 -

Sólisté, kapely, zpěváci, skladatelé z Ostravy, širšího okolí i celé České republiky se mohou do 27. srpna zapojit do velké letní soutěže. Prázdninová akce s názvem „Vyhrávej na pódiu“ dává začínajícím i zkušeným, amatérským i profesionálním hudebníkům možnost veřejně vystoupit v obchodním a zábavním centru Forum Nová Karolina a oslovit nové publikum a fanoušky. A zároveň poskytuje příležitost vyhrát jednu z cen od partnera akce, sítě prodejen s hudebními nástroji a potřebami Muziker.

„Ostrava, léto a hudební festivaly k sobě neodmyslitelně patří. Proto jsme se rozhodli takový malý festival zorganizovat i v našem centru. Návštěvníci mají možnost si rozšířit své hudební obzory a kapely a sólisté získat nové fanoušky. Zároveň vybereme jedno hudební těleso či interpreta, který bude mít v říjnu možnost vystoupit na dalším ročníku vyhledávané akce Karolina Oktobeerfest,“ přibližuje Tomáš Lučan, marketingový manažer OC Forum Nová Karolina.

Vystupující, kteří ze svého koncertu nahrají na Instagram fotografii nebo video s hashtagy #forumnovakarolina, #vyhravejsmuzikerem a #muzikershop, budou zařazeni do soutěže. Tři příspěvky s největším počtem lajků budou po ukončení soutěže 27. srpna odměněni jednou z cen od prodejny Muziker v celkové výši 18 000 korun. Speciálně ustanovená porota také vybere jednu kapelu nebo interpreta, který bude mít možnost vystoupit na hlavním pódiu v rámci letošního, již čtvrtého, ročníku festivalu Karolina Oktobeerfest.

Soutěžit mohou i diváci a návštěvníci centra. Od 3. srpna se budou moci vyfotit v prodejně Muziker se svým oblíbeným hudebním nástrojem z aktuální nabídky obchodu. Autor fotky s největším počtem lajků na Instagramu s hashtagy #forumnovakarolina, #vyhravejsmuzikerem a #muzikershop získá akustickou kytaru série Tramontane v hodnotě 9 090 korun.

Další informace k pravidlům a vystoupení kapel na www.forumnovakarolina.cz a Facebooku.

redakce Ostrava Online

 

« zpět do rubriky