Beats for Love je nejoblíbenější festival v Česku. Ovládl anketu BestCOOLfest a získal zasloužené zlato

Čtvrtek, 27. 10. 2016, 3:28 -

Beats for Love je podle hudebních fanoušků absolutní jedničkou mezi českými festivaly. Ve třetím ročníku respektované ankety BestCOOLfest si jej zvolily desetitisíce lidí. Po loňském stříbře letos Beats for Love vybojoval zlatou příčku a porazil tak konkurenty zvučných jmen jako Let It Roll, nebo Rock For Churchill.

Největší festival taneční hudby v srdci Evropy zabodoval díky vydařené dramaturgii a nabitému programu plného světových i domácích hvězd, které vystoupily na rekordních šestnácti pódiích. Fanouškům učarovalo taky světově unikátní prostředí industriálních Dolních Vítkovic, které umožnilo účinkujícím předvést svou show třeba na náměstí pod monumentální vysokou pecí, nebo v někdejší koksovně. Nechyběl ani pestrý doprovodný program, který návštěvníkům nabídl rozmanité aktivity od letů vrtulníkem, přes charitativní projekty, až po barvitá vystoupení zahraničních performerů.

„Jsme velmi překvapeni a zároveň nadšeni z vítězství v anketě BestCOOLfest. Po loňském druhém místě je pro nás letošní vítězství znamením, že jdeme tím správným směrem. Tato anketa je hlasováním fanoušků a návštěvníků festivalů a tím pádem si tohoto umístění moc vážíme. Zároveň je to velký závazek do příštích let, kdy budeme chtít festival Beats for Love ještě více zlepšovat a posouvat kupředu, aby se u nás všichni fanoušci a návštěvníci cítili co nejlépe a my tak naplnili jejich očekávání. Mockrát děkujeme všem hlasujícím za jejich podporu a zároveň gratulujeme kamarádům a kolegům z Let It Roll a Rock for Churchill za jejich krásné umístění," řekl za vítězný festival Beats for Love jeho zakladatel a ředitel Kamil Rudolf.

Nejlepší festival roku 2016 volili hudební fanoušci prostřednictvím webové stránky www.bestCOOLfest.cz, kde od začátku července do půlky září lidé hlasovali pro svůj oblíbený letní festival. Hlavní cenou byla originální trofej ve tvaru skleněné koule. Anketa proběhla už potřetí, těší se oblibě nejen u návštěvníků, ale i u pořadatelů festivalů.

redakce Ostrava Online

« zpět do rubriky