Beats for Love je i v roce 2017 nejoblíbenější festival v Česku. Opět ovládl anketu BestCOOLfest

Pátek, 17. 11. 2017, 3:28 -

Beats for Love je podle hudebních fanoušků absolutní jedničkou mezi českými festivaly. Ve čtvrtém ročníku respektované ankety BestCOOLfest si jej opět zvolily desetitisíce lidí. A po loňském vítězství letos Beats for Love znovu ovládl zlatou příčku a porazil tak všechny ostatní festivaly v České republice. Navíc byl tento rok, jako jeden ze dvou českých festivalů, nominován do prestižní ankety European Festival Awards, která právě probíhá.

Největší festival taneční hudby v srdci Evropy zabodoval díky vydařené dramaturgii a nabitému programu plného světových i domácích hvězd, které vystoupily na třinácti pódiích. Fanouškům učarovalo také světově unikátní prostředí industriálních Dolních Vítkovic, stejně jako nové hlavní pódium o rozměrech 50x25 metrů. Nechyběl ani pestrý doprovodný program, který návštěvníkům nabídl rozmanité aktivity od letů vrtulníkem, přes charitativní projekty, až po barvitá vystoupení zahraničních performerů.

„Jsme velmi nadšeni z obhajoby vítězství v anketě BestCOOLfest. Po loňském vítězství je pro nás letošní obhajoba znamením, že opravdu jdeme tím správným směrem. Tato anketa je hlasováním fanoušků a návštěvníků festivalů a tím pádem si tohoto umístění moc vážíme. Zároveň je to velký závazek do příštích let, kdy budeme chtít festival Beats for Love ještě více zlepšovat a posouvat kupředu, aby se u nás všichni fanoušci a návštěvníci stále cítili co nejlépe a my tak naplnili jejich očekávání. Mockrát děkujeme všem hlasujícím za jejich podporu," řekl za vítězný festival Beats for Love jeho zakladatel a ředitel Kamil Rudolf.

"Zároveň jsme velmi mile překvapeni z nominace do European Festival Awards a navíc v nejvyšší kategorii 'Best Major Festival'! Tiše doufáme, že se nám podaří dobré umístění i v této evropské anketě, kde hlasují jak fanoušci, tak odborná porota. Ale v tak nabité konkurenci by to byl malý/velký zázrak," dodává s úsměvem Rudolf.

www.facebook.com/events/340571099708416 - oficiální událost festivalu na fb

Nejlepší festival roku 2017 volili hudební fanoušci prostřednictvím webové stránky www.bestCOOLfest.cz, kde od začátku července do půlky září lidé hlasovali pro svůj oblíbený letní festival. Hlavní cenou byla originální trofej ve tvaru skleněné koule. Anketa proběhla už počtvrté a těší se oblibě nejen u návštěvníků, ale i u pořadatelů festivalů.

Tým B4L

Odkazy:
www.b4l.cz  – oficiální webová stránka festivalu
www.facebook.com/beats.for.love - oficiální stránka festivalu na fb

redakce Ostrava Online

« zpět do rubriky